Böğürtlen Mahallesinde camii açılışı gerçekleştirildi

11 ayın sultanı ramazan ayının ikinci toplu iftar yemeği böğürtlen mahallesi camii nin açılışı ile beraber gerçekleştirildi.

Böğürtlen Mahallesinde camii açılışı gerçekleştirildi Haberler

Yazıhan belediyesi mahalle iftarlarının ikincisini böğürtlen mahallesinde Böğürtlen camii avlusunda verdi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda ramazan ayının eski ramazanlara yakışır bir atmosferde geçmesi için kapsamlı bir etkinlik programı hazırlayan Yazıhan belediyesi toplu iftar programını böğürtlen mahallesinde düzenledi. Böğürtlen mahallesinde toplu iftar ile birlikte yapımı tamamlanan Böğürtlen Mahallesi camii Yazıhan Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, Yazıhan Garnizon Komutanı Mesut Kırlı, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ve kalabalık bir halk topluluğunun katılı ile ibadete açıldı.

Böğürtlen Mahallesi camii açılışında konuşan Başkan Öztürk '' 11 ayın sultanı ramazan ayının ikinci toplu iftar yemeğinide böğürtlen mahallesi camii nin açılışında yapmaktayız. Ramazan ayı barış huzur hoşgörü birlik ve beraberliğimizin en üst zirveye çıktığı aylardan biridir. Bu ay insanın merhametinin doruğa çıktığı ay olarak kabul edilir İslam dünyasında bu ayda insanlar birbirine hoşgörü ile yaklaşır yardım bağları daha kuvvetli olur yalnız ramazan ayı değil diğer aylarda da aynı duyguların yaşatılması dileği ile ve Böğürtlen Mahallesi camiinin yapılmasında başta İşadamı Ali Gürbüz ve iş adamı Gazi Sarıgül olmak üzere  belediye personeline ve emeği geçen her kese teşekkür ederek hayırlı ramazanlar diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum. '' dedi

Camii açılışında Belediye Başkanı Öztürk iş adamlarını plaketlerini takdim ederek camiinin açılışını gerçekleştirdi.

Belediye meclis üyesi Resul Sarıgül Yazıhan Belediyesi öncülüğünde ve iş adamları Gazi sarıgül, Ali Gürbüz e ve yapımında  emeği geçen herkese teşekkür etti.