Yazıhan Belediyesi, Sünnet töreni düzenledi

Yazıhan Kaymakamlığı ve Yazıhan Belediyesi ortaklaşa sünnet töreni düzenledi.

Yazıhan Belediyesi, Sünnet töreni düzenledi Haberler

Yazıhan Kaymakamlığı ve Yazıhan Belediyesi ortaklaşa sünnet töreni düzenledi. Sünnet törenine Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Yazıhan Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk,İl Gıda ve Tarım  Müdürü Ali Selvi, İlçe Emniyet amiri Ahmet Pürmüslü, İlçe jandarma komutanı, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle muhtarları, kurum amir müdür ve çalışanları ve kalabalık bir topluluğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Yazıhan’da bir ilki daha gerçekleştirdiklerinin altını çizen Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk  “Yazıhan’da tarihinde ilk kez bir sünnet şöleni düzenlendi. Sosyal belediyecilik adına Yazıhan Kaymakamlığı ile beraber ortaklaşa organize ettiğimiz bu şölende otuz bir çocuğumuz erkekliğe ilk adımı atıyor. Belediyecilik sadece bir şehri imar etmek değildir. Halkın bir araya gelmesini sağlayıp etkinlikler yapmak, halkın gönlünü almaktır. Bugün sizin mutluluğunuza ortak olmak için aranızdayız.Bu hizmete vesile olduğumuz için mutluyuz. Düzenlemiş olduğumuz sünnet töreni, ilçemiz adına hem birlik ve beraberliği arttıracağını düşünüyoruz, hem de halkımıza daha da fazla hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı olsun diyoruz.”
Başkan Öztürk, “Yazıhan’da ilkleri gerçekleştiriyoruz.”
Göreve geldiği günden bu yana Yazıhan halkına daha fazla hizmet etme yarışında olduğunun ve bu anlamda ilkleri gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Öztürk, “Göreve geldiğimiz günden bu yana gerek altyapıda olsun, gerek üstyapı çalışmalarında olsun, gerekse kültürel ve sosyal belediyecilik anlamında olsun birçok çalışmalara imza attık ve atmaya devam edeceğiz. Yapmış olduğumuz çalışmaların birçoğu, Yazıhan tarihinde ilk olma özelliğine sahip. Bu çerçevede,Yazıhan’da ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz, vesile oluyoruz. Bundan sonraki zaman dilimlerinde ise daha fazla hizmet etme gayesiyle Yazıhan’da daha da fazla çalışmaya devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

Yazıhan Kaymakamı İmamoğlu; '' Düzenlemiş olduğumuz sünnet töreni ile ilçemizde bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. '' İnsanı yaşat ki devlet yaşasın'' Sosyal yardımlaşma olarak bütün ailelerimize maddi manevi destek sağlayarak her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. İnşallah bir daha ki sefere bu sayıyı daha da arttırarak  sünnet törenleri düzenleyeceğiz. Tüm çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı olsun '' dedi.

Vali Kamçı , '' İlçede sünnet töreni düzenlemelerinden dolayı İlçe Kaymakamlığına, ilçe Belediyesine belediye çalışanlarına sosyal yardımlaşma vakfı çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu güzel günde sizlerle beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Anne- Babaları tebrik ediyorum inşallah Allah sizlere Mürüvvetlerini de görmeyi nasip eder.'' dedi