Yazıhan da yapılan yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını inceledi

Başkan Öztürk ve Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert , yapılan yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Yazıhan da yapılan yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını inceledi

Yazıhan Beldiye Başkanı Nevzat Öztürk Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert , Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Kadir Yoldaş Yazıhan Mahallelerinde yapılan yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Yazıhan'da asfaltlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Durucasu Mahallesinde  yapılan asfaltlama çalışmalarının ardından Yazıhan’da da ayrı ayrı mahallelerde çalışmalara devam edildi. Yazıhan  Belediyesi ekiplerinin de destek verdiği asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen  Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon daire Başkanı Mehmet Mert  yaptığı açıklamada " Asfalt çalışmaları yoğun bir şekilde başladı. Yazıhan ve Durucasu olmak üzere aynı anda  ayrı ayrı  mahallelerde asfaltlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Kömüşhan-Yazıhan, Mısırdere-Buzluk arası ,Böğürtlen mahallesinde 1 km kırıcı ile yol açma çalışması ve diğer mahallelerimizde de yol açma ve  asfaltlama çalışmamız devam ediyor. Ayrıca Mısırdere  Mahallesinden geçen grup mahalle yolları da zemin hazırlığı yapıldıktan sonra asfaltlanarak hizmete açılacak. Ekiplerimiz zemin hazırlığı tamamlanan yolları tamamlamadan  ilçemizden ayrılmayacak'' dedi.

Yazıhan Belediye Başkanı Öztürk '' İlçemizde yıllardır birçok soruna neden olan Durucasu mahallesi- Kurugöl arası yolun  genişletme ve asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Ağoğlan mevkiinden başlayıp kurugöle kadar olan bölümün asfaltlanması ile birlikte Durucasu  mahallesi trafik konusunda ve toz konusunda rahat bir nefes aldı. Belediye ekiplerimiz  tarafından yapılan yol genişletme ve stabilize çalışmaları ayrı ayrı mahallelerimizde devam etmektedir. Durucasu mahallesinden başlayıp kurugöle kadar olan kısımda ekiplerimiz yol genişletme stabilize çalışmasını bitirdi. Büyükşehir belediyemiz tarafından da asfaltlama çalışması tamamlandı.  Büyükşehir belediye başkanımız Ahmet Çakır'a ve gece gündüz demeden sürekli sahada ekipleri denetleyerek bizleri yalnız bırakmayan Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert'e bölgemiz adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.''dedi.