Belediye Başkanı Nevzat Öztürk'ten Anlamlı Kadınlar Günü Kutlaması

Büyük ve Güçlü Türkiye için bende evet diyorum yazılı karanfiller dağıtarak kadınlar gününde kadınlardan evet sözü aldı.

Belediye Başkanı Nevzat Öztürk'ten Anlamlı Kadınlar Günü Kutlaması

Yazıhan Belediyesinden Anlamlı Kadınlar Günü Kutlaması

Kadınlar günü dolayısı ile hazırlanan karanfillere 16 Nisanda yapılacak olan referandum için Büyük ve Güçlü Türkiye için bende  evet diyorum  yazılı karanfiller dağıtarak kadınlar gününde kadınlardan  evet sözü aldı.

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk; “Toplumun temeli aile, ailenin temeli kadındır. Kadınlarımız her daim hak ettikleri konumda, ailenin ve toplumun merkezinde yer almışlardır. Kadınlarımız; annelerimiz, bacılarımız, eşlerimiz, kızlarımız kısacası onlar bizim can ve cananlarımız. Biz Yazıhan Belediyesi olarak her zaman kadınlarımızın yanındayız ve yaşamın her alanında onlara olan desteğimizi sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Kadının güçlü olduğu toplumlarda aile de her zaman güçlü olur. Bu da toplumların milli ve manevi duygularının güçlü olmasına vesile olur. Malumunuz Ülkemizin aştığı en zor günlerde Kadınlarımız hep başrolde oldular. Buna 15 Temmuz'da da hepimiz şahit olduk.  Peygamber efendimizin hayatına baktığımızda kadının ailenin ana unsuru olduğunu görürüz. Yaşamın her alanında kadınlarımız bir ana, bir kardeş ve hayat arkadaşı tanımlamalarıyla karşımıza çıkarken bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten çalışma hayatına kadar her alanda kadınların büyük çaba ve başarılarına şahit oluyoruz. Toplumun dinamik değerlerini elinde tutan kadınlarımız toplumun şekillenmesinde de büyük rol üstlenmelerinden dolayı kadınlarımız her daim baş tacıdırlar.

Kadın toplumun içindeyse o toplum medenidir.

Kadın toplumun içindeyse o toplum ileridir.

Kadın toplumun içindeyse o toplum üretkendir.
Kadın toplumun içindeyse o toplum toplum gibi toplumdur.

Kadının yok sayıldığı toplumlarda toplum vasfını taşımayan basit bir kalabalıktan ibarettir.

Bu vesileyle, Hayatımıza emekleriyle ve değerleriyle anlam katan başta ilçemiz kadınları olmak üzere tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyor, sağlık, huzur ve mutluluk ve başarılar dilerim. dedi