Yazıhan Belediyesi mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Yazıhan Belediyesi mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Haberler

Yazıhan Belediyesi mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Yazıhan Belediyesi, Gövük Mahallesinde çocuklar için yapılan oyun parkını hizmete sundu. Yazıhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler merkez mahallelerde olduğu gibi, kırsal mahallelerde de çalışmalarını hızla sürdürüyor. Gövük Mahallesinde bulunan park alanı ve çevre düzenlemesi yapılarak çocukların güvenle oynayabilecekleri alan oluşturuldu. Oyun grupları yerleştirilen park alanına vatandaşların oturabileceği banklar da kondu. Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, '' Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güven ve huzur içinde eğlenebilmesi bizlerin en büyük görevidir. Çağdaş ve modern kentlerin yeşil dokuları ile oluştuğunu belirterek Çağdaş ve modern bir Yazıhan oluşturabilmek için ilçemize yeni yeşil alanlar, parklar ve bahçeler kazandırmak için çalışıyoruz. Yeni parklarımız ile çocuklarımıza ve vatandaşlarımızın oturup soluk alabilecekleri, keyifli zaman geçirebilecekleri parkları hizmete açıyoruz.'' dedi.