Bakan Bülent Tüfenkci Yazıhan'ı Ziyaret Etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Yazıhanı Ziyaret Etti.

Bakan Bülent Tüfenkci Yazıhan'ı Ziyaret Etti Haberler

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Malatya'ya geldi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Malatya'ya gelen  Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci , Malatya Valisi Süleyman Kamçı , AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık , Mustafa Şahin , Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır , Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı  , AK Parti Teşkilat Üyeleri ile birlikte sabah kahvaltısnda Battalgazi Muhtarlar Derneği üyeleri ile birlikte bir araya geldi.

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde Cirit ekibi tarafından coşkuyla karşılandı. Yazıhan Genişletilmiş ilçe danışma Meclisi toplantısına katılan Bakan, Yazıhan belediyesini de ziyaret etti Bakan Durucasu' yada uğradı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Battalgazi Muhtarlar Derneği üyleri ile birlikte sabah kahvaltısında bir araya geldikten sonra, oradan Malatya'nın Yazıhan ilçesine geçti.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Yazıhan’da Malatya Yazıhan Atlı Cirit Spor Klübü Üyeleri tarafından karşılandı.

Daha sonra Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk'ü makamında ziyaret ederek İlçenin sorunlarını dinledi. Buradan Yazıhan Genişletilmiş ilçe danışma Meclisi toplantısına katıldı.