Yeni dönem ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Meclisi 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından ilk Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Nevzat Öztürk başkanlığında meclis salonunda yapıldı.

Yeni dönem ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. Haberler

Yazıhan Belediye Meclisi 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından ilk Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Nevzat Öztürk başkanlığında meclis salonunda yapıldı.

Yeni dönemin ilk meclis toplantısında konuşan Başkan Öztürk, "Yazıhan için hizmet edecek yeni bir meclis oluştu. Oluşan bu meclis ile birlikte ilçemize yakışır hizmetleri ortak karar alarak buradan çıkmasını ve bundan sonrasında uyumlu ve huzurlu bir meclis olacağımızı temenni ediyorum. Yazıhan'ı merkez  ilçe yapacağız sloganıyla çıktığımız bu yolda vatandaşlarımızın daha huzurlu, daha konforlu ve daha mutlu yaşayabileceği bir Yazıhan'ı meclis üyelerimizin desteğiyle gerçekleştireceğiz. Rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip etsin" şeklinde konuştu.  Mecliste belirlenen gündem maddeleri görüşüldü. Meclis Başkan vekili, Meclis Divan Katip üyesi, Denetim komisyonu, Plan Bütçe Komisyonu, İmar ve Şehircilik Komisyonu, Encümen Üye komisyonu yapılan oylama ile belirlendi.