2016 Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Tiyatro Düzenlendi

Yazıhan Belediyesi 2016 Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen tiyatro Oyunları ile çocuklar hem eğitici hem de keyifli anlar yaşadı.

2016 Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Tiyatro Düzenlendi Haberler

Yazıhan Belediyesi 2016 Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen tiyatro Oyunları ile çocuklar hem eğitici hem de  keyifli anlar yaşadı.
Yazıhan  Belediyesi; Yazıhan  Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafında düzenlenen etkinlik SODES salonunda  gerçekleştirildi.  Metin Karaman'ın yönetmenlik yaptığı Kasım Uçkan'ın Tiyatro Balans Ekibinin sergilediği '' Pembe Aslında Siyahtır''  oyun ile çocuklara uyuşturucu maddelerinin zararlarından bahsedildiği Pembe Aslında Siyahtır'' adlı çocuk oyunu sahnelendi.

Eğlenmenin yanı sıra birçok bilgiyi de öğrenen çocuklar,  Çocukları bir yandan güldürürken, diğer yandan onların  madde bağımlılığı ve kötü alışkanlıkların zararlarının da öğretildiği etkinlikler kapsamında çocuklar tiyatro oyununu keyifle izledi. Öte yandan, oyunun sonunda konuşan çocuklar, gerçekleştirilen etkinlik dolayısıyla büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek, Belediye Başkanı Nevzat Öztürk'e  teşekkür ettiler.